Met wat extra hulp succesvol stoppen

Sommige rokers hebben het moeilijk om van de ene dag op de andere te stoppen met roken. Zij kiezen het best voor een progressieve rookstop door hun sigaretten geleidelijk aan te vervangen door kauwgom, inhaler of zuigtabletten. Het meeste kans om succesvol te stoppen, heb je wanneer je een nicotine pleister combineert met een flexibele vorm. Vraag raad aan je Multipharma-apotheker.

Pleisters

Nicotine pleisters

Om te stoppen in alle gemoedsrust

Deze pleisters geven doorheen de dag nicotine af. Ze zijn een goede basis ondersteuning om de continue drang naar een sigaret af te remmen.

Lees meer

Flexibele vormen

Op sommige momenten is de drang naar een sigaret sterker. Wanneer je met vrienden op een terrasje zit bijvoorbeeld, en iedereen steekt een sigaret op. Voor deze momenten is een flexible vorm ideaal.

Spray

Spray

Werkt snel op moeilijke momenten. Een spray kan binnen de minuut je drang naar een sigaret al wegnemen. Ideaal voor de momenten waar je plots een sigaret wil opsteken.

Lees meer
Kauwgom

Kauwgom

Om de momenten waarop je zin hebt om te roken één voor één aan te pakken. De nicotine kauwgommen zijn in verschillende smaken beschikbaar.

Lees meer
Zuigtabletten

Zuigtabletten

Dit zijn handige, discrete zuigtabletjes, makkelijk om mee te nemen in je wagen of je handtas.

Lees meer
Inhaler

Inhaler

Als je vooral de handeling van het roken mist.

Lees meer